Şub
Proje Yönetimi Eğitimi @ Elektrik Elektronik Fakültesi
Şub 22 @ 17:00 – 19:00

*Elektrik Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenecek olan SERTİFİKALI Proje Yönetimi Eğitimi Sn. Münip Öber tarafından verilecektir.

*Eğitim iki hafta sürmektedir. İlk aşaması 22 Şubat Çarşamba başlayacak olup 1 Mart Çarşamba günü devam edecektir. 17.00’da başlayacak olan seminer ikişer saat sürecektir.
*Bu seminerdeki konularımız PMI (Project Management Institute) odaklı olacaktır.

*Proje yönetimine giriş ve organizasyon yapıları
*Entegrasyon yönetimi (Başlangıç belgesinin hazırlanması, değişiklik yönetimi v.b.)
*Paydaş yönetimi (paydaş listelerinin oluşturulması,paydaş analizi ..)
*Kapsam yönetimi (Kapsam bildiriminin ve iş kırılım yapısının hazırlanması..)
*Zaman yönetimi (Aktivite listelerinin hazırlanması, kaynak ve süre tahminlerinin geliştirilmesi, zaman çizelgesinin hazırlanması..)
*Maliyet yönetimi (Aktivite maliyetlerinin tahmin edilmesi, maliyetlerin birleştirilmesi ve bütçenin hazırlanması)
*Kalite yönetimi (Kalitenin planlanması, kalite güvencesinin sağlanması, kalitenin kontrolü..)
*İnsan kaynakları yönetimi ( Takımın oluşturulması, geliştirilmesi, yönetilmesi..)
*İletişim yönetimi (Paydaşlar arası iletişimin planlanması, yürütülmesi..)
*Risk yönetimi (Risk listelerinin hazırlanması, niteliksel ve niceliksel risk analizlerinin yapılması, risk yanıtlarının planlanması..)
*Tedarik yönetimi (Projenin dışarıya yaptırılacak bir parçası için sözleşme hazırlama ve takibi, yönetilmesi süreçleri..)

Not: Eğitimi tamamlayanların sertifikası online olarak gönderilecektir.

Etkinliğe buradan ulaşabilirsiniz.

Proje Yönetimi Eğitimi 2.Gün @ Elektrik Elektronik Fakültesi
Mar 1 @ 17:00 – 19:00
Pts
EATON Seminerleri @ Elektrik Elektronik Fakültesi
Mar 6 @ 17:00 – 20:00

Eaton’un güç yönetimi konusundaki en son teknolojilerinin ve yeniliklerinin tanıtılacağı eğitim seminerimizde sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.
Seminerimizde, Eaton’un genel amaçlı endüstriyel ve makine uygulamaları için kullanılan Smartwire-DT Bağlantı teknolojisi ve tehlikeli ve zorlu ortamlara yönelik exproof çözümlerimiz hakkında geniş kapsamlı bilgi edinme fırsatı bulabilirsiniz.
Program:
2.Kısım Eğitim – 17 Şubat Cuma
**14:30 – 15:30 Smartwire-DT Bağlantı Teknolojisi – Ulaş Cihangir
**15:30 – 16:30 Exproof Çözümler – Erdem Balık
**16:30 – 17:00 Soru&Cevap

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

TEMİZ ENERJİ GÜNLERİ 2017 @ Süleyman Demirel Kültür Merkezi
Mar 9 @ 09:30 – Mar 11 @ 12:30
TEMİZ ENERJİ GÜNLERİ 2017 @ Süleyman Demirel Kültür Merkezi | İstanbul | Türkiye

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Kulübü (İTÜ EMK) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenecek olan ”7.Temiz Enerji Günleri”(TEG’17) için geri sayım başladı !

Her yıl gücüne güç katan TEG, sektör-öğrenci-akademisyen arasında köprü vazifesi üstlenmektedir.

Sektördeki gelişmeleri takip edebileceğiniz, temiz enerjinin geleceğini çözümleyebileceğiniz, yenilenebilir enerji hakkında farkındalık kazanacağınız ve Türkiye’deki durum ile globaldeki durumu kıyaslama fırsatı elde edebileceğiniz TEG’17 da bu sene rüzgar enerjisi, güneş enerjisi, enerji ve inovasyon, enerji piyasası ve ticareti, elektrikli araçlar, enerji yönetimi-verimliliği ve diğer alternatif enerji kaynakları(dalga enerjisi, nükleer enerji, hidrojen enerjisi, jeotermal enerji, biyokütle enerjisi) konuları ele alınacak olup ”yüzde yüz yenilenebilir enerji mümkün müdür ?” sorusunun cevabını alacaksınız.

Sektör liderlerinin katılacağı bu etkinliğe yenilenebilir enerji kaynakları hakkında ilgi duyan herkesi 9-10-11 Mart 2017 tarihinde İTÜ Süleyman Demirel Kültürel Merkezi’ne bekliyoruz.

Etkinliğe kayıt yaptırmak için buraya tıklayınız

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için etkinliğimizin web sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Cum
Arçelik Teknik Gezisi
Nis 6 all-day

İTÜ EMK olarak 6 Nisan tarihinde Tekirdağ Arçelik Elektrik Motorları İşletmesi teknik gezisine gidiyoruz.

Gezi Programı:
– 06.45 Simit Evi önünden çıkış
– 09.30-12.30 İşletme Gezisi
– 12.30-13.30 Öğle yemeği
– 13.30-15.30 İşletme gezisi devamı
– 15.30-20.00 Sosyal Gezi
– 20.00 Dönüş

BİG DATA
Nis 11 @ 16:00 – 18:00

İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü Teknoloji Seminerleri serisinin üçüncüsünü BIG DATA başlığı altında gerçekleştiriyor. Oracle Türkiye Cloud, Big Data & Analiz Danışmanı Sayın Samet KARADAĞ etkinliğimizde bizlerle olacaktır. 11 Nisan Çarşamba günü saat 16.00‘da EEB 5202 no’lu sınıfta gerçekleşecek olan etkinliğimize herkesi bekliyoruz.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Nis 18 @ 16:00 – 19:00

İTÜ EMK aracılığı ile TEKYAZ Teknolojik Yazılımlar A.Ş. (SolidWorks Türkiye Distribütörü) tarafından 18-19 ve 26-27 Nisan tarihlerinde toplam 12 saat SolidWorks Electrical eğitimi verilecektir. Eğitim İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi 5202 no’lu amfide 16.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Nis 19 @ 16:00 – 19:00

Nis 26 @ 16:00 – 19:00