Proje Yönetimi Eğitimi

Free
Contact:
05453920811

*Elektrik Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenecek olan SERTİFİKALI Proje Yönetimi Eğitimi Sn. Münip Öber tarafından verilecektir.

*Eğitim iki hafta sürmektedir. İlk aşaması 22 Şubat Çarşamba başlayacak olup 1 Mart Çarşamba günü devam edecektir. 17.00’da başlayacak olan seminer ikişer saat sürecektir.
*Bu seminerdeki konularımız PMI (Project Management Institute) odaklı olacaktır.

*Proje yönetimine giriş ve organizasyon yapıları
*Entegrasyon yönetimi (Başlangıç belgesinin hazırlanması, değişiklik yönetimi v.b.)
*Paydaş yönetimi (paydaş listelerinin oluşturulması,paydaş analizi ..)
*Kapsam yönetimi (Kapsam bildiriminin ve iş kırılım yapısının hazırlanması..)
*Zaman yönetimi (Aktivite listelerinin hazırlanması, kaynak ve süre tahminlerinin geliştirilmesi, zaman çizelgesinin hazırlanması..)
*Maliyet yönetimi (Aktivite maliyetlerinin tahmin edilmesi, maliyetlerin birleştirilmesi ve bütçenin hazırlanması)
*Kalite yönetimi (Kalitenin planlanması, kalite güvencesinin sağlanması, kalitenin kontrolü..)
*İnsan kaynakları yönetimi ( Takımın oluşturulması, geliştirilmesi, yönetilmesi..)
*İletişim yönetimi (Paydaşlar arası iletişimin planlanması, yürütülmesi..)
*Risk yönetimi (Risk listelerinin hazırlanması, niteliksel ve niceliksel risk analizlerinin yapılması, risk yanıtlarının planlanması..)
*Tedarik yönetimi (Projenin dışarıya yaptırılacak bir parçası için sözleşme hazırlama ve takibi, yönetilmesi süreçleri..)

Not: Eğitimi tamamlayanların sertifikası online olarak gönderilecektir.

Etkinliğe buradan ulaşabilirsiniz.

Posted in .